Gott nytt år på er, hörrni. ❤️ Hoppas ni hade en fin sista december. Själv tycker jag alltid att nyår är lite ångestfyllt (samma med midsommar). Man SKA liksom ha så sabla KUUUUL, det SKA liksom va så himla SPECIEEEEELLT. Osv. Tycker därför mest att nyår känns hetsigt - vaaad ska vi göra? Med vilka? Vaaaar? Åsså kids på det, som också ska kunna vara med och ha lite skoj. Inte lätt. Hursomhelst. Eftersom vi haft det ganska så kämpigt de senaste månaderna iom att Niklas sömn varit sämre än någonsin, så har vi mest befunnit oss i survival mode. Att planera in extravaganta nyårsmiddagar har inte riktigt funnits på kartan. Men två dagar innan nyår kom vi på att det ju ändå vore trevligt att göra NÅT - och slängde på vinst och förlust iväg ett sms till våra kompisar KP och Emelie. Kors i taket så hade de inte heller några planer, så de och deras lilla baby Kelly kom över till oss på middag. Succé, som ni ser ovan (för övrigt Emelies fina bilder). ✨ Finns det något bättre sätt att avsluta 2018 på - än med en bebispuss? Tror inte det. 😍 Iggy och baby Kelly kunde också leka en stund, sen byggde Niklas en liten bio åt Iggy där han kunde mysa framför en film medan middagen lagades. KP och Emelie hade gjort alkoholfria drinkar som vi gick loss på under tiden som Niklas kockade. En innehöll en kula sorbet - tror ni den var poppis hos Iggy eller tror ni den var poppis hos Iggy? "Glass FÖRE maten?!" 😍😋🎉 Vi väntade med att äta tills dess att båda bebisarna somnat, så runt 20.15 slog vi oss ner i luuuugn å ro (🙌🏻) och smarrade i oss en redig kalasmiddag. Till förrätt gjorde Niklas sin vansinnesgoda halstrade lax med brynt smör och dragon. SÅ gott! Ska lägga upp receptet i el bloggo inom kort. Emelie. 💘 Sen satt vi och pratade och pratade och pratade och hade sjukt rackarns trevligt. Snackade om alltifrån klimat och AI och hur det kommer påverka världens framtid, till healing, transcendental meditation, sjukt bra teveserier, våra personlighetsfärger och massa massa mer. MYZ. 🙌🏻 Till huvudrätt blev det en redig nyårsklassiker - oxfilé med grönpepparsås, potatisgratäng och tomatsallad. SÅ gott med en riktigt bra bit kött ibland tycker jag. Vi äter det extremt sällan, och när vi väl äter rött kött måste det vara det bästabästabästa (svenskt, ekologiskt etc), annars tycker jag (som inte är en köttmänniska alls) att det smakar vidrigt. Men är det riktigt bra kött - och inte en för stor bit - så tycker jag att det är väldigt gott ibland. ✨ Medan efterrätten lagades slank jag och Iggy ut på gården för att tända tomtebloss. Tänkte att han nog inte skulle orka vara vaken till tolvslaget och raketerna, så lite fyrverkerier i form av tomtebloss kunde vi väl ändå styra upp. 💥 Det var hans lilla livs allra första tomtebloss, och i början var det jäääätteläskigt. Iggy vågade knappt komma i närheten. Men efter ett tag hade han byggt upp modet, och vågade hålla i ett alldeles själv. Efter det ville han tända fler och fler och fler och fler. Såklart. 😂 Tack igen Emelie för tokfina bilder! ☝🏻🙌🏻 Vi körde tomtebloss även i efterrätten. Är det nyår så är det. ✨ Succé! 🎉 Även KP var nöjd! 😂👍🏻 Vaniljglass med hemkokt saltkolasås låg i skålarna. Nom nom nom. Sen fortsatte snickesnackandet runt bordet, medan Iggy somnade i mitt knä. ❤️ Fina lilla grodan. MYZET när ens unge somnar i ens famn alltså. 😭😍 För första gången på flera år (jupp 🙈) höll vi oss uppe till tolvslaget, och spanade på fyrverkerierna genom fönstret i Bara Vara. Nyårslöften har vi inga, men min och Niklas gemensamma nyårsönskan är att Niklas sömn ska bli avsevärt bättre 2019. 🙏🏻 Runt halv ett slank KP och Emelie hem. Så glad att de kom över, det var verkligen en jättefin nyårskväll med massa bra snack, god mat och sjukt mysig stämning. 💖 Fint också att Bara Vara använts så mycket den senaste tiden. Bra uppladdning inför vindslyan som ju är perfekt för sociala tillställningar. 2019, here we come! 🎉