Och så var det fredag igen. 🙊 Mina veckor försvinner i ett nafs just nu. Den här helgen ska vi på dop, och sen ska källaren städas ur (malproblemet ni vet). Förra helgen var vi på kalas. 👆🏻✨🥞 De små fick pankisar med massor av smarriga toppings. Vi stora fick brunch med avocado, äggröra och bacon - och pankisar också förstås. Väldigt mumsigt. Vi fastnade på kalaset hela dagen, det blev ett sånt där mysigt häng där man ses kl 12 och inte går hem förrän kl 20. Händer sällan, men så fint när det faktiskt inträffar. ❣️ På söndagen gick vi ut på hamburgerlunch. Niklas kunde vara med. ❣️ Vet knappt om jag vågar skriva det pga vill inte jinxa, men han mår faktiskt lite bättre. 🙊 Han har börjat äta en låghistaminkost, och det har påverkat jättemycket. Vi var inne på det redan för fyra år sen, men då var allt så kaosigt och det var liksom bara en av tusen grejer som testades. Men när Niklas nyligen började läsa på om det igen (histaminintolerans) så var det väldigt många pusselbitar kring hans mående som föll på plats. Att vara känslig mot histaminer förklarar mycket av hans symptom.Det är inte hela lösningen (DNRS är också högaktuellt fortfarande), men ta i trä så verkar det ändå som om en låghistaminkost kan påverka avsevärt till det bättre. Det hjälper bland annat sömnen, vilket ju är ett av Niklas riktigt stora problem. För vilken behandling man än gör kommer inte ha så bra effekt om inte kroppen kan sova och återhämta sig. Men sen två veckor tillbaka är sömnen mycket bättre. Kanske är det bara en tillfällighet (vi har ju varit här förut 💔) men så fort Niklas äter något histaminrikt så kommer symptomen tillbaka, och sömnen kaosar. När han orkar ska han uppdatera med en film på sin Instagram om detta. Jag bad Iggy ta en fin bild på mig och Tintan. Och så fort man ber om det så förvandlas de spontana leendena till sura plut. Magi! 😂 Lite muntrare här i alla fall. Alltid bäst att fånga kids på bild när de inte vet att man fångar dem såklart. 👹 Vi åt på Bun Meat Bun. Bästa burgaren i Sverige enligt mig. Jag är ingen köttperson, så kött måste vara av väldigt bra kvalitet för att jag ska tycka att det är gott. De flesta burgarrestauranger med ambitioner har ju det numera, men ofta är bitarna för tjocka och för röda för min smak. Men på Bun Meat Bun är det ganska tunna plättar, som alltid steks perfekt. Saftigt, men inte rött (om man inte ber om det såklart). Alltid grymma tillbehör, alltid tokfräscht. Alltid supergott - VAR-JE gång. Har ätit där så himla mycket, och inte en enda gång har det slarvats så man blivit besviken. Det är en redig bragd. 🥇 Mera mat! På söndagkvällen träffade jag först bästis nr 1 och käkade middag. Sen gick vi till... ...Scalateatern och mötte upp bästis nr 2, och såg Petra Medes nya show 50/50. En toppensöndag! Ha en fin helg nu. 🎈