Vi äter SÅ GOTT här! I somras åt vi otroligt smarrigt, då var det mycket grönsaker och "lättare" mat. Den här gången är det gräddiga såser, mycket pasta och mer kött. Höstigare mat helt enkelt. 🍂Mamma är ju med, och hon lagar så väldans smarriga rätter. Sånt som varken jag eller Niklas brukar äta, vilket gör det extra kul. Den här pastan med Karl Johan-svamp ni ser ovan var sinnessjukt god till exempel! Ska fråga mamma om receptet så ska ni få det. Helt fantastisk var den. 👌🏻 Här har ni en annan av mammas middagar: Panerad abborre (fångad i Vänern, köpt av en fiskarkomppis till mamma 🎣), kokt potatis, gröna ärtor och en gratäng på fänkål och rotmos - toppad med hackade mandlar. Till det en sås på brynt smör , vitt vin och citronzest.Mamma är sjukt bra på att ta hand om alla rester; rotmoset i gratängen var från när vi käkade rådjursjärparna häromdagen. Hon slänger verkligen NADA. Allt som blir kvar blir till soppor, såser, gratänger eller något annat. ♻️ Vi gjorde päronmarmelad häromdagen - då sparade hon till och med päronskalen och gjorde chips av. 😂 Det här åt vi i går kväll. 👆🏻 En toast (smörstekt förstås 🤓) med stuvad vit taggsvamp. Också helt otroligt gott. Taggsvampen hade vi hittat tidigare på dagen, så kul för ungarna (och GOTT för mig 😋) att gå ut i skogen och plocka hem så god mat. Älskar svamp innerligt! 🙌🏻