Ni får snart kalla mig för matprofil, för här kommer YTTERLIGARE ETT RECEPT! 👹 Ni vet ju att 2023 är Hälsans År för mig, och en del av det är att jag börjat laga mera mat. Obs obs obs att det är RIMLIG mat, inget svårt här inte. Det ska vara snabbt, gott och enkelt.Nyligen åt vi ovan JÄTTEGODA torsk med ägghack, gröna ärtor, brynt smör och pepparrotsvisp. Sjukt enkelt och minst lika smarrigt. Kanske något att testa i helgen? ✨ Du behöver (till fyra personer):- Ca 600 g torsk eller fyra portionsbitar (fryst eller färsk, båda går toppen)- 4 ägg- Potatis- Smör- Gröna ärtor (jag kör på frysta)- Pepparrotsvisp (jag kör färdig på tub)Gör såhär:- Koka potatisen- Stek fisken i smör- Bryn rikligt med smör i en vid kastrull bredvid (värm smöret under vispning tills dess att det dyker upp bruna prickar, smaka så att smöret inte blir bränt)- Hårdkoka äggen och hacka dem- Tina ärtorna (jag kastar ner dem i äggvattnet på slutet)Lägg upp den stekta fisken, potatis och ärtor på en tallrik. Skeda över massor med brynt smör och strössla över ägghacket. Klicka ut pepparrotsvisp och njut! Jag hade sockerärtor hemma som höll på att bli dåliga, så jag kastade med dem också. Men enbart gröna ärtor blir såklart också supergott. 💚Mer recept hittas här!