La upp den här bilden på Instagram för ett par dagar sen. Hade svängt förbi GlamMom-kontoret, och där blev jag bjuden på hemlagade, ekologiska och veganska snickers som vår fina Sara gjort och tagit med sig. Så himla gulligt för det första, och så himla gott för det andra! Måste skryta lite med våra härliga anställda, varenda en av dem är så himla fina som människor, och så omtänksamma. Vi har verkligen en sjukt bra stämning på jobbet. Love it! Hursom, det var en massa folk som gärna ville ha receptet på dessa godingar, så jag fick det precis på mailen från Sara The Vegan Snickers Queen herself. För de som vill testa att få till de här rackarna hemma, så är det alltså såhär det går till: Saras Vego-Snickers 200gr mandlar 300gr Mörk Choklad 70% Kokosolja Honung Havssalt (Alla produkter ovan går att hitta ekologiska varianter av) 1. Gör ett mandelsmör -> Mixa mandlar till ett pulver. Blanda 1 msk kokosolja per 100gr mandlar. I med önskad mängd honung och en nypa havssalt. 2. Smält 150gr choklad med 1 tsk kokosolja. Häll i en låg form och ställ i frysen ca 30 min tills det stelnat helt. Bränn hela mandlar med salt i en torr panna. Blanda salta mandlarna i hela bitar med mandelsmöret. Häll smeten på den stelnade chokladen och in i frysen igen, ca 30 min. 3. Smält resterande choklad med 1 tsk kokosfett och lägg som översta lagret och in i frysen igen. När allt stelnat skär du kakan i mindre bitar. 4. Mumsa järnet!