Ni vet ju att jag försöker känna efter vad jag är sugen på på morgnarna numera, och inte bara gå på autopilot. Detta är ett sätt jag försöker vara extra snäll mot mig själv på, att känna in innan jag gör. Ovan kombo kände jag för i tisdags: Avokadomacka med rödlök, citron och chili, cikoriakaffe och chiapudding. Kalasgott var det! 😋 Jag har aldrig gillar chiapudding. När jag ätit det ute på lokal har jag mest tyckt att det varit en slemmig röra utan smak. Har inte fattat grejen ALLS. Men! När jag var på min systers möhippa häromveckan bjussades det ju på lyxfrulle - och där var en chiapudding som var SÅ RACKARNS GOD. Helt plötsligt fattade jag grejen, och nu har jag härmapa mig till att göra en precis likadan hemma. Tänkte att ni skulle få receptet om ni är pepp på att testa. 🥰 Du behöver:- 2 dl mjölk of your choice (jag kör på Oatlys Deluxe, den blåa ni vet)- 3 tsk chiafrön- En puff kardemumma- En puff kanel- Banan- Vaniljyoghurt- JordnötssmörGör såhär:Blanda ner chiafröna, kanel och kardemumma i mjölken och låt fröna suga upp vätskan/svälla i antingen några timmar eller över natten i kylen. När röran är klar: skopa upp så mycket du vill ha i en skål, skiva över banan och toppa med vaniljyoghurt och jordnötssmör. Superenkelt! 🥳 Jag kör på crunchy jordnötssmör, annars tänker jag att det blir toppensmarrigt med lite knaprig müsli på toppen också. Vassgo! 🤗MERA FRUKOSTINSPO:Drömmig frukostmacka, samt äggröra med tryffelsalt och avokadoRostad fröblandning som är perfekt till sommarens alla frukostarGodaste havregrynsgröten ni någonsin smakat!