Jag älskar, älskar, ÄLSKAR mackor. Skulle nog kunna leva på enbart mackor. (Och saltlakrits förstås. 🙊) Här på Gotland har jag verkligen GÅTT LOSS på mackfronten. Lyxen att kunna strössla egenodlad gräslök på dem gör ju att man vill äta dem hela hela heeeela tiden. 🥹 Och det har jag verkligen gjort. Jag har ätit avokadomackor, ostmackor, skinkmackor. Mackor mackor mackor. Så pass många mackor, att jag för några dagar sen kände jag att jag var klar med mackorna. Blev istället OTROLIGT sugen på... ...gröt! Och SATANNNNN vad gott det var. 🤤 Tänker att några av er också går i gröttankar, och vill därför dela mitt sjukt enkla men ACK SÅ GODA grötrecept. Här kommer det! DU BEHÖVER (till 1 portion):- 0,5 dl havregryn- En halv banan- 1 dl mjölkdryck- 1 krm salt- En dutt kanel GÖR SÅHÄR:- Mosa bananen i en kastrull, och blanda ner resten av ingredienserna. Låt sjuda på ganska låg värme tills dess att gröten är krämig. KLART! Jag älskar att toppa min gröt med blåbär, honung och jordnötssmör. Perfekt blandning av salt (gröten), sött (honungen) och syrligt (blåbären). Just att blanda i en banan i gröten är genialiskt tycker jag. Blir matigare, krämigare och sötare. 🤌🏻 Ett busenkelt sätt att piffa till något vardagligt. Avnjutes inomhus, eller... ...under närmsta päronträd. 😉 Givetvis i kombination med iskall mjölk och kolafärgat kaffe. ☕️Läs också:Tre snacks och ett lyssningstips!Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst. 💓