Jag inleder denna vecka med att chocka med ett recept! 👹 Fast ni blir nog inte så chockade längre, jag lagar ju faktiskt mer mat nuförtiden. 🤓 Obs obs dock att det måste vara RIMLIG matlagning. På en bra (och med "bra" menar jag SNABB Å ENKEL) nivå. Att laga mer mat är också en del av Hälsans År för min del, så det kan komma att dyka upp mer och mer mat härinne faktiskt. 😇Det här gjorde jag till lunch i förra veckan: en grönkåls- och fetaostomelett! 🍳 Jag ÄLSKAR omelett och är ständigt förvånad över att inte fler lunchställen erbjuder detta. Jag har alltid ägg hemma, och min gamla glammiskollega Malin sa alltid att "Finns det ägg, finns det mat". Och så är det - finns det ägg kan man alltid kirra något smarrigt på nolltid. Som till exempel en omelett. GRÖNKÅLS- OCH FETAOSTOMELETTDU BEHÖVER (till 1 person):- 1 ägg- Ett halvt paket fetaost- Vanlig ost (vilken sort som helst går bra)- Några nypor färsk grönkål (eller ta spenat istället om du har det hemma)- Salt och peppar- Olivolja till stekning GÖR SÅHÄR:Vispa ut ägget i en skål tillsammans med två matskedar vatten. I med lite salt och peppar. Häll rikligt med olivolja i en stekpanna - och vält ner ägget. Lägg ut ett par skivor hyvlad ost, smula över fetaosten och strö sen över grönkålen/spenaten. Låt steka på medelvärme tills ägget är nästan genomstekt. Kolla så att det inte bränner fast undertill. När ägget är nästan genomstekt - vänd över ena sidan av omeletten och bilda en halvmåne (eller en HÖG som det blev i mitt fall - se nedan, blir precis lika gott! 🤣). Servera med en sallad, eller bara som den är. ✨ Tar en kvart, blir svingott och går att variera i all oändlighet. Omelett är den perfekta kylskåpsrensaren - man tar bara vad man har hemma! Ha nu en fin måndag! 🤗Fler recept hittas här:Snabb halloumicarbonaraSmarrig kycklinggrytaNiklas magiska tonfiskpasta