I dag mina vänner, bjuder bloggen på frukosttips förstår ni! ☝🏻 Mmm gott. Jag älskar att käka havregrynsgröt på morgonen, särskilt nu när det börjar bli lite svalare. Känns som att den lägger sig som en varm filt på insidan. 🤌🏻 För att variera smaken har jag upptäckt det geniala med att kasta i olika typer av frysta bär. På ett kick får jag en helt ny typ av gröt - samtidigt som jag får i mig mer varierat på frukt å bär-fronten. Win win alltså.I går slängde jag ner en näve frysta hallon i gröten medan den kokade, fick ett urgulligt rosa resultat som var toppengott! 💓 Klickade ut jordnötssmör och hackade ner en mogen nektarin och ett gäng mandlar över det hela, och den söta nektarinen ihop med hallonens friskhet var 🤌🏻 Prova vettja! Förutom frysta hallon har jag även börjat kasta i frysta blåbär eller frysta lingon i gröten. Verkligen ett superenkelt sätt att variera både smak och det man får i sig. Plättlätt att ha hemma i frysen också! Jag äter oftast min gröt med iskall mjölk, men är det riktigt kallt ute skummar jag den i kaffemaskinen. Sen kastar jag gärna på ett par nypor havssalt också, men vet att det inte för för alla. 🙃 Hand upp alla vi som älskar salt på gröten! 🙋🏼♀️ Och det var allt för i dag, ha nu en FÖRTRÄFFLIG fredag! 🎈Läs också:Recept på havregrynsgröt med banan!Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst. 💓