Idag är det Kanelbullens Dag (TJOHOOO bästa bullen! 😋) och igår gjorde Niklas de ABSOLUT godaste kanelbullarna jag NÅGONSIN smakat - så VAD passar väl bättre än att dela med sig av det receptet en dag som denna? 😍 Det saknades INTE smör i dessa rackare kan jag lova. 😂 Men förmodligen också precis just det som gjorde dem så SATANS goda. Helt fantastiska var de, ännu bättre än receptet Niklas testade sist ni vet. Det här receptet var OPTIMALT skulle jag säga. För de av oss som gillar fluffiga, söta och väldigt, väldigt saftiga kanelbullar. Och vem gör inte det? 👹 Receptet kommer från Filip Poons YouTubekanal (där finns en massa annat gott också, tips tips 😋) och om du är en sån som gillar att se ett YouTube-klipp om hur man bakar/lagar så bakar Filip just precis de här bullarna i det här klippet. Men om du föredrar att läsa så kommer receptet nedan: 👆🏻 Recept på de absolut godaste kanelbullarna vi någonsin ätit, blir ca 25 st. 👆🏻 Väldigt viktigt att degen knådas så länge som det står i receptet, det är knådningen som skapar glutentrådarna och som sen gör bullarna extra fluffiga. Och vi skulle vilja göra en liten ändring vad gäller gräddningen. Kör på 7-10 minuter i 200 grader, viktigt att ugnen är inställd på varmluft. Niklas vaktade som en hök (eller ängslig kycklingmamma kanske 🐤😂) över bullbebisarna när de var i ugnen. När bullarna gräddats färdigt skulle de penslas med sockerlag. Mmmm. KAN ju inte bli för mycket socker eller smör i något bakat, tänker jag. 👹 Och här har ni det färdiga resultatet! Att få sätta tänderna i den första bullen var MAGI. 🤤 De godaste kanelbullarna som både jag och Niklas NÅGONSIN ätit. Smöriga, fluffiga, saftiga, söta. Slår aaaaaalla andra kanelbullar. Testa det här receptet - ni kommer inte bli besvikna! 🥳🎈