Nåt jag ääälskar med att vara i länder som dessa (särskilt kuststäder då) är att det blir panglätt även för en matlagningsvägrare som jag att styra upp en riktig festmåltid. Man går bara till fiskdisken och plockar ut några firrar som ser härliga ut, sen styr man upp ett enkelt kryddsmör (typ smör, timjan, dragon, vitlök salt å peppar i det här fallet), puttar in det i firren, på med några citronskivor, linda in i aluminium och skjuts in i ugnen. Så lagar det sig själv, och blir ALLTID gott. Och känns ALLTID lyxigt. Kan liksom inte gå fel. Voilà! Lite rosévin, lite råstekt potatis och en smarrig sallad på det, så är saken biff. Eller fisk. Hursom, gott blir det, och folk är lättimpade om de får en hel firre. Känns liksom lite avancerat, fast det är precis motsatsen. Hett tips till den som vill laga nåt enkelt men ändå superhärligt i sommar!