Titta titta vilket fynd jag gjorde i veckan! Världens finaste lilla keramikfat, haffat på loppis för tio pix. Ni förstår ju hur perfekt detta fat är för oliver, en näve chips eller kanske krämig hummus? 👌🏻 Tänker att det ska få flytta till Gotland. Kommer bli toppen att ställa här på baren när det är dags för snacks! Något annat som vore fint att ställa på baren vore dessa: Serien Ribbed från Lagerhaus. Tycker dessa glas är så otroligt fina! Nu har vi redan glas så behöver inget nytt, men kanske att någon av er behöver? Look no further. Jag tycker att bubbel ska serveras i kupor. Avskyr allt vad "flöjter" heter. Näsan drar i glaset (kanske säger mer om min näsa än om glaset iofs 🤓) och det känns bara t r å n g t. Alltid älskat kupor, ända sen jag blev kär i den här kvinnan som liten: Ja men ni ser ju. Kupor är det enda rätta. Till kidsen hade jag serverat mormors päppelmust (en blandning av äpple och päronmust som är 🙌🏻), blandat med en skvätt sockerdricka. I de här glasen (som också funkar toppen som vattenglas till vuxna OFC). Sugrör i guld festar till det ytterligare. 💫 I champagneglasen hade jag hällt upp ekologisk kombucha från ROOTS (favoritsmaken är den med sju blommor 🌸) till mig själv. Men bubbel och rödpang finns också för den som vill ha. Njutningen att hälla upp något djuprött i de ribbade vinglasen alltså. 🫶🏻 På den här skärbrädan hade jag lagt upp tryffelsalami, oliver, en Brillat Savarin och mammas marmeladkuber (SÅ goda till ost). Och en knippa rädisor förstås! Allra helst köpta på någon gårdsbutik så att att de faktiskt smakar något. Sen kompletterar jag med att kasta en näve chips i den här fina skålen som får stå bredvid. Efter det är den som vill välkommen på snacks & bubbel! ☀️Läs också:Inredningsplåtning - från panik till succé!Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst. 💓