...och så kom då dagen då vi packade ihop poolen, tvättade rent alla lakan och handdukar och gjorde oss redo för att åka tillbaka till stan efter en fantastisk sommar. ❤️ Det gällde att vara kreativ för att få bra torkplatser för alla grejer. ⚽️😂 Hejdå kalkvita grusvägar, gröna lammhagar och alla sinnessjukt vackra blombuketter längs vägkanten. 🫶🏻 Vi tog oss hela vägen tillbaka till stan - och lyckades till och med få med oss all packning hem, även om det var TAJT. 😅 Vi är så enormt glada och tacksamma att vi fick låna farmor Barbros bil även denna sommar (PERFEKT också med cab när man har två bilsjuka barn, finns inget bättre! 🙌🏻), men bagageutrymmet är...snålt. Som synes. 👆🏻🙈 Men det gick! Vi fick strunta i allt vad väskor hette och bara mörsa in alla grejer för att maximera utrymmet. Och är det någon av er som vill flytta in i vårt hus nu när vi inte är där på en stund, så hittas det här på Airbnb. 💓🏡 Eftersom vi aldrig gjort detta förut kör vi 20% rabatt på de första bokningarna. ☀️ Huset är såklart jättehärligt att vara i på sommaren, men det är lika mysigt på vintern, hösten och våren. Tända en brasa i öppna spisen, läsa böcker, spela spel - laga god mat. Besöka Fårönatta, gå på tryffelfestival, golfa, cykla, rida. Här hittas huset. ✨ Har ungefär en miljon bilder från denna sommar som jag inte visat er än. Så tänker att även om vi är i stan nu, får bloggen fortsätta på Gotland liiiite till. Häng med på vår pizza night! 🍕 Niklas rattade som vanligt EPISKA pizzor. Den här var en ny variant - burrata och prosciutto (som lades på efter att pizzan gräddats). Snäll och len och frisk och fräsch i smakerna - perfekt att börja med. Så himla god att den nog får joina de övriga varianterna som är så pass smarriga att Niklas gör dem varje gång vi äter pizza. 🤌🏻 Min uppgift på pizza night är att vara sliceansvarig. 🤓 Jag slicear upp - och delar ut! Lagom matlagningsansvar för mig. 😅 Nöjda pizzamumsare. 💞 Det här är en annan favoritvariant. En vit pizza med en kräm gjord på taleggio, grädde och creme fraiche. På det vitlöksstekt svamp med timjan och rödlök samt parmesan. OTROLIG är den. En riktig taste explosion som a l l a älskar - barn som vuxna! Till pizzan drack vi min hemmagjorda kombucha. Som är SÅ god! Ska göra ett steg för steg-inlägg så ni också kan testa. Kul att kunna bidra med något på matfronten ändå. 😇 Den här rackaren är min favorit. N´duja (salamikräm, låter konstigt kanske men är så gott!), champinjoner och rödlök. 🤌🏻 Obligatoriskt bad efter maten. 💦 Innan det var dags för efterrätten - även det pizza (såklart)! 😎 Den här testade vi för första MEN INTE SISTA gången tidigare i sommar, och det är också en hundraprocentig keeper på pizzamenyn. Pizza med mascarponekräm och krossad dajm - till det gammaldags vaniljglass. OTROLIGT är det (slår Nutellapizza med hästlängder!). Inte den bildmässigt vackraste efterrätten måhända men den har allt. Sött, salt, krisp, lent, kallt och varmt. Fantastisk. 🤩 Fanns ingen som inte var toknöjd efter denna middag vill jag lova. ❤️ Tack Skatten och alla andra inblandade för en magisk pizza night! 🍕🥳🫶🏻 Recept på Niklas pizza hittar ni här. 🤗