Jag har haft en SÅ bra start på den här fredagen! Dagen började med att jag i bullen på väg till det frukostevent jag skulle hålla i fick höra nåt så himla fint av chauffören. Jag åker i princip alltid Uber (billigast och enklast och trevligast tycker jag), och där betygsätter ju både chaufför och passagerare varandra efter varje resa. Man kan få som minst 1 stjärna, och som mest 5 stjärnor. "Hur länge har du åkt Uber?" frågade chauffören. "Fyra är ungefär", svarade jag. "VA?! Är det SANT?!" var hans reaktion. "Ehh, ja - hurså?". "Du har 4,9 i snittbetyg, det har jag ALDRIG sett förut hos någon som åkt så länge med Uber, och då har jag varit med från start!". Han var mäkta imponerad över mina siffror, då hans erfarenhet var att man kan ha ett så högt betyg precis i början, men sen slinker det liksom ner allteftersom. De flesta som åkt mer än ett år brukade (enligt honom) tydligen ligga mellan 3,5 upp till 3,9. Så att jag lyckats behålla ett så himla snajdigt betyg i hela fyra års tid tyckte han var fantastiskt. Och det gjorde mig så HIMLA GLAD! Vilken rackarns megapepp att få serverad på morgonkvisten. Tack fina, fina chaufför för all bra energi.✨💘 Frukosteventet jag hostade var tillsammans med Valio för att lansera deras sprillans nya satsning på havrebaserade produkter - Valio Oddlygood. En superhärlig växtbaserad frulle var uppdukad, på urmysiga Miss Claras terrass. HUR ljuvliga var inte dessa skapelser som var en del av eventet?!😍 Fröken Hallon och fröken Mango som i sina überfräsiga dräkter symboliserade två av Oddlygoods gurt-smaker. Så underbara!🌈👩🏼🎤 Jag hade bjudit in ett gäng mysiga bruttor till frullen - till exempel vintagepinglan Emma! Frullens yngste deltagare - Ben, tre månader!😍 Här med mamma Sofie. Tänk att jag också kommer stå med en sån där lilling om ett par månader...!😜 Till frulle serverades det massa gottigt: smoothie på havremjölk, pankisar och scones gjorda på havredryck... ...och två olika havregurtar; vanilj och hallon. (Så gulligt med ordet "gurt" ju! Innehåller det inte mjölk får man inte kalla det yoghurt, men gurt är ju ÄNNU sötare!😂) Ska jag vara ärlig (och det ska man ju☝🏻) så har jag haft svårt för just havregurtar tidigare. De jag har provat har helt enkelt inte varit goda. Men den här hallonvarianten alltså - SÅ SABLA SMARRIG! Krämig, len, smakrik - utan den där bismaken som havreprodukter ibland kan ge, och som jag har svårt för. Sjukt bra jobbat faktiskt, att få fram en så bra produkt. Precis som namnet (Oddlygood) antyder så är den otippat god!😋 Flera frullisar!💘 Kajsa (med sin lilla Bello), Tuvis, Ellinor, Jossan och Ida. Sickna frullegullisar!👑 Annika var också med, men lyckades försvinna på bilden.🙈 Förutom att jag hade världens mysigaste gäster på frullen, så var de såklart även världens mest stilfulla. Spana bara in Kajsas mobilskal, pyntat med finaste lilla Monyay Club! Älskar att se Monyay-ifierade vardagsglädjeglittrare i omlopp! När frukosteventet var slut slank jag hem, och möttes av ett pangsoligt Bara Vara.✨ Perfekt sätt att fortsätta tanka fin energi. Senaste numret av tidningen Mama låg dessutom på hallmattan - götti götti! Ser fram emot att få plöja igenom det när jag jobbat klart. Alla tidningar som har rubriken "Cleaning of Vagina" på framsidan MÅSTE ju liksom läsas!😂 Så nu sitter jag här vid bordet, och njuter av solskuggorna på väggen mittemot. Så vackert ju.🌞 Dags att jobba! Ska bland annat skriva söndagens preggouppdateringsinlägg och producera ett roligt och väldans vettigt samarbete som dyker upp här i el bloggo nästa vecka. Hoppas ni är lika fyllda av fin energi som jag är!💖