I går fick jag hänga med den här stjärnan. 🌟 Fina, fina, fantastiska Jossan! Hon har nämligen släppt en kokbok - Feel Good Food - vilket är så jäkla imponerande, för det säger så mycket om hennes resa. Jag minns när vi poddade: hon aaaavskydde att laga mat precis lika mycket som jag, och slank ofta och haffade lösgodis till middag. Ugnen i köket hemma visste hon inte hur den fungerade. 🙊 Att gå ifrån det till att laga mat från grunden (som INTE är för krånglig, det måste vara rimligt 🤌🏻) är fantastiskt tycker jag. Och det innebär ju att det finns hopp även för mig! 😂 I går var det lanseringsevent och Jossan hade dukat upp så himla fint. ✨ Så härlig blandning på folk också! Här har vi Stina, Sanne och Sara - Sara, som snart släpper en egen bok jag är väldigt nyfiken på. Den handlar om att gå igenom bökigheter för att till slut hitta sig själv, känns som en bok jag kan relatera till. ❤️ Jossan hade förstås lagat en massa god mat ur sin bok också, som vi alla bjöds på. Hann tyvärr äta upp precis ALLT och typ slicka tallriken innan jag kom på tanken att plåta. 🙃 Bra betyg till bokens recept iofs. 😂 Boken innehåller inte bara recept - den delar även Jossans matresa. Hur hon var (godisråtta som inte lagade mat), varför hon förändrade sitt sätt att se på kost - och sen en massa praktisk info kring alltifrån vad hon har hemma för att kunna laga bra måltider, till tips på hur man foodpreppar för att snabbt kunna fixa ihop någonting och en massa massa mer. Blev själv OTROLIGT inspirerad när jag bläddrade i boken, Niklas också. Vi tror ju båda att det man stoppar i kroppen verkligen påverkar hur man mår, så det ska bli kul att laga Jossans mat här hemma. Eller rättare sagt - det ska bli kul att se Niklas laga Jossans mat här hemma. 👹 Så kul att träffa Stina på eventet. Hon är så otroligt driftig (har ju t ex startat MANTLE hudvård, rätt snyggt jobbat 🙌🏻) - men det jag ville prata med henne om var färganalys. 🤓 Hon var den som fick mig att bli nyfiken på det, eftersom hon pratat så mycket om ämnet (på ett MODERNT sätt 🤌🏻) på sin instagram. Rekommenderar alla som är intresserade av färganalys (och jag vet ju att ni är rätt många 😘) att följa Stina på Instagram. Hon lägger upp så mycket intressant! Till efterrätt fick vi gå loss på en massa goda snacks och efterrätter. Här har vi matchabollar, snickersrutor och hallonpaj (allt var kalasgott!). Den där hallonpajen hade Jossan bakat när de var och hälsade på oss på Gotland i somras, de hade med sig den och den är MAGIIIIIII. 🤤 Så jag tänker att jag bjussar er på receptet på den från boken. 😘 Enkla att göra är dessa smarriga hallonrutor dessutom. 👌🏻 Så stolt över Jossan! ❤️ Tack för allt härligt du skapar, som vi andra kan ta del av för att må bättre. 🫶🏻 FEEL GOOD FOOD hittas här! ✨Läs också:Finbesök på Gotland!Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst. 💓